Mygdalhus

Gæsteudstillere

Fire gange om året kommer nye gæsteudstillere til Mygdalhus. 

Marianne Helstrup

Kirsten Jæger


Periode: 7. oktober - 17. december 2023

Marianne Helstrup

ALL OVER THE WORLD 60 X 60 CM
CAN'T STOP THE FEELING 60 X 80 CM
LAND OF HOPE AND DREAMS 100 X 100 CM
Marianne Helstrup_profil
AWAKEN PEACE 100 X 100 CM

Medium: Billedkunst


Naturen betyder meget for mig. Jeg er så heldig at bo i kystbyen Aarhus, som byder på både hav og skov. Det er her, jeg dagligt traver rundt ogsamler indtryk, lys, farver, stemninger, dufte som alt sammen er storinspiration til mit arbejde med maleriet.

Jeg er uddannet på Aarhus Kunstakademi og efter denne uddannelse har kunsten virkelig bidt sig fast i mig. Jeg bruger dagligt mange timer i mitatelier. Det er især maleriet der fylder, men andre medier tages også gerne ibrug, dog mest som inspiration til mine malerier.

De seneste 10 år har budt på utrolig mange udstillinger i både Danmark og Europa. Dette er jeg meget taknemmelig over, og glædes dagligt over,at jeg har fundet ind i kunstens verden.


www.mariannehelstrup.dk

Kirsten Jæger

Medium: Keramik


Kirsten har arbejdet med ler, keramik, dekoration og brændings-former i mere end 25 år. Hun er optaget af at formgive store og små krukker og skulpturer, som hun både drejer og modellerer op. Dekorationen bliver ridset ind i skærven og malet på krukkerne som var det et lærred.

Naturen inspirerer og driver Kirsten, og den gengiver hun ofte abstrakt og naivistisk. Hun er håndværker, og som sådan gentager hun de samme ting igen og igen, og giver derved sig selv lov til at fordybe sig i materialet.

Kirsten driver sit værkstedsgalleri i Odder under firmanavnet Jæger Keramik.


www.jaegerkeramik.dk

Engle_KJ
Løgkrukke2_KJ
Løgkrukke3_KJ
Løgkrukke4_KJ
Nisser_KJ